czwartek, 1 listopada 2012

Bento nr 21 na Halloween


Wczorajsze bento pełne było okropności ;-)

Składały się na nie jajka faszerowane z oliwkowymi pająkami z sałatą rzymską z pomidorkami koktajlowymi, oliwkami i fetą zamarynowaną wcześniej w oliwie z dodatkiem czosnku, papryczki chilli, rozmarynu i ziół prowansalskich.

W części słodkiej straszyły bezy-duszki i  marcepanowe gałki oczne oraz cake popsy.




Smacznego!

7 komentarzy:

  1. Wow, te pajączki są genialne!

    OdpowiedzUsuń
  2. Genialny pomysł z tymi beza-duszkami. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetne pajączki :) Naprawdę straszne. Ale marcepanowe gałki oczne biją wszystko na głowę. Aż strach je jeść. Są bardzo realistyczne. Za to bezowe duszki są słodkie <3

    OdpowiedzUsuń