wtorek, 29 stycznia 2013

Bento nr 33

 

W dzisiejszym bento mieszanka sałat z cząstkami pomarańczy, podprażonymi orzechami włoskimi i pestkami słonecznika z winegretem i ziołami sałatkowymi. Akcentem mięsnym są kabanosy ;-)

Na deser keks, sałatka owocowa i liczi.



Smacznego!

9 komentarzy:

  1. sałatkę zjadłabym w pierwszej kolejności :-))

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo apetycznie prezentuje się to bento :)

    OdpowiedzUsuń
  3. niech ktoś mi takie zrobi na uczelnię :D pycha!

    OdpowiedzUsuń
  4. piękne kolory, jakieś takie kolorowe ale jednocześnie stonowane. Ten keks mi się podoba - na początku myślałam że to jakieś sucharki, a to jeszcze lepiej.
    Piękności te Twoje zestawy.
    Pozdrawiam
    Monika

    OdpowiedzUsuń
  5. Pięknie się prezentuje Twoje bento. Sałatka brzmi i wygląda bardzo smakowicie. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Świetne bento, takie sałatki uwielbiam.
    Wszystko tak elegancko poukładane.

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziękuję za przemiłe słowa :-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Tintalle, zdradzisz gdzie dokładnie zaopatrzyłaś się w te podłużne pudełka do bento i silikonowe (?) oddzielacze do środka?

    OdpowiedzUsuń