W dzisiejszym bento mieszanka sałat z cząstkami pomarańczy, podprażonymi orzechami włoskimi i pestkami słonecznika z winegretem i ziołami sałatkowymi. Akcentem mięsnym są kabanosy ;-)
piękne kolory, jakieś takie kolorowe ale jednocześnie stonowane. Ten keks mi się podoba - na początku myślałam że to jakieś sucharki, a to jeszcze lepiej. Piękności te Twoje zestawy. Pozdrawiam Monika
sałatkę zjadłabym w pierwszej kolejności :-))
OdpowiedzUsuńBardzo apetycznie prezentuje się to bento :)
OdpowiedzUsuńniech ktoś mi takie zrobi na uczelnię :D pycha!
OdpowiedzUsuńpiękne kolory, jakieś takie kolorowe ale jednocześnie stonowane. Ten keks mi się podoba - na początku myślałam że to jakieś sucharki, a to jeszcze lepiej.
OdpowiedzUsuńPiękności te Twoje zestawy.
Pozdrawiam
Monika
Pięknie się prezentuje Twoje bento. Sałatka brzmi i wygląda bardzo smakowicie. :)
OdpowiedzUsuńŚwietne bento, takie sałatki uwielbiam.
OdpowiedzUsuńWszystko tak elegancko poukładane.
Dziękuję za przemiłe słowa :-)
OdpowiedzUsuńTintalle, zdradzisz gdzie dokładnie zaopatrzyłaś się w te podłużne pudełka do bento i silikonowe (?) oddzielacze do środka?
OdpowiedzUsuńWszystko kupiłam w Bento&Co. Tego pudełka chyba już nie ma w ofercie. Silikonowe pojemniczki, inne i jeszcze inne.
Usuń