piątek, 11 stycznia 2013

Bento nr 30

W tym tygodniu królowały wrapy, gdyż otworzyłam paczkę z tortillami i musiałam je zużyć ;-)
Kolejną propozycją jest wrap z szynką szwarcwaldzką, mozzarellą, suszonymi pomidorami i pesto. Jest zaskakująco pyszny! Do pochrupania dodałam ogórek zielony i paprykę.

W części deserowej niezawodne i pyszne ciasto według przepisu Doroty - rafaello. Dodatkowo różowe winogrona i liczi.



Smacznego!

3 komentarze:

  1. chyba też muszę zainwestować w takie bento, może przestanę umierać z głodu na uczelni :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wrapy świetnie sprawdzają się w bento. Co widać. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Chętnie zabrałabym taką paczuszkę ze sobą do pracy albo w weekend na uczelnie.
    Pysznie wygląda :) Jedyne za czym nie przepadam to liczi - reszta pycha :)

    Pozdrawiam serdecznie, życzę wielu fenomenalnych kulinarnych dokonań i zapraszam do siebie:
    http://kasinkowe-gotowanie.blogspot.com/


    OdpowiedzUsuń