tag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post1856194857232431043..comments2022-11-04T15:26:02.506+01:00Comments on :: bento na każdy dzień ::: Bento nr 13 - onigiri po raz pierwszy, po raz drugi, po raz trzeci ;-)tintallehttp://www.blogger.com/profile/03592385145030531092noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post-5031912002512494952017-04-17T13:43:37.504+02:002017-04-17T13:43:37.504+02:00Mniam, wygląda przepysznie!Mniam, wygląda przepysznie!ClaudiaMorningstarhttps://www.blogger.com/profile/01051555734831126440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post-52061365055273342412012-07-12T16:14:57.606+02:002012-07-12T16:14:57.606+02:00Radość Męża... bezcenna :-DRadość Męża... bezcenna :-Dtintallehttps://www.blogger.com/profile/03592385145030531092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post-59589149183067013612012-07-12T16:14:00.515+02:002012-07-12T16:14:00.515+02:00W takim razie, postaram się uzupełnić zdjęcia. Zap...W takim razie, postaram się uzupełnić zdjęcia. Zapewne niedługo będzie powtórka zestawu ;-)<br />Co do nadzienia to sądzę, że równie dobre będą np.: ugotowane jajko z dymką i majonezem, wszelkie pasty jajeczne i makrelowe, wędzone ryby (robiłam z flądrą i było niezłe) i klasyczne do sushi (awokado, ogórek, serek kremowy, tykwa, rzepa), ale chyba wtedy zakwasiłabym też ryż. Zapewne są fajne tintallehttps://www.blogger.com/profile/03592385145030531092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post-2110052962481126762012-07-12T14:59:56.078+02:002012-07-12T14:59:56.078+02:00Chyba nie aż takie ;-)Chyba nie aż takie ;-)tintallehttps://www.blogger.com/profile/03592385145030531092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post-79685054813710550602012-07-12T14:39:16.017+02:002012-07-12T14:39:16.017+02:00Wygląda świetnie :)
Szkoda, że nie ma zdjęć z pr...Wygląda świetnie :) <br /><br />Szkoda, że nie ma zdjęć z procesu tworzenia, chociaż znam te przepisy to zawsze fajnie jest podpatrzeć jak ktoś to robi :) a tak swoją drogą, kiedyś zrobiłam onigiri z tuńczykiem i niestety ale zepsuło się pomimo krótkiego czasu przechowywania. Dosłownie w ciągu 3-4 godzin. Od tego czasu nieco się zraziłam. Teraz szukam nadzienia wegetariańskiego, z pominięciem tejveggy and hunterhttps://www.blogger.com/profile/05439189993276605379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post-52187427708465718042012-07-12T13:10:05.424+02:002012-07-12T13:10:05.424+02:00Pyszne, tylko koszty..Pyszne, tylko koszty..Beatahttps://www.blogger.com/profile/06590241715736330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8665122288502071974.post-73187839173638562622012-07-12T11:59:48.107+02:002012-07-12T11:59:48.107+02:00to wszystko tak pięknie się prezentuje, że zastana...to wszystko tak pięknie się prezentuje, że zastanawiam się nad kupnem bento pudełka i robienia pięknych kompozycji dla męża do pracy :DOlgahttps://www.blogger.com/profile/10341109174411359241noreply@blogger.com